Albanian Videos

NANI STYLE As Kush Nuk Na Ndalon

Posted on: August 19, 2008

Artiist: Nany Style Adnan Kaliqani
Song: As Kush Nuk Na Ndalon
Gener RnB

Adnan Kaliqani, Nani-Style i Lindur me 29.05.1982 ne Peja-City. I ritur ne Gjermani dhe ne Zvicer. Nje djal shum krenar i vullnetshem dhe i pandalshem ne sfidat jetsore. Gjermanija ishe vendi ku ai kaloj nje pjese te kohes se tij, ku dhe zbuloj veten dhe talentin e tij ne fushen e Vallzimit qysh ne moshen 12 vjeqare, ne Vallzimin Street & Boogie Dance, Por Nani eshte gjithashtu ngusht i lidhur me muziken me nje fjal ”Bota ti eshte MUZIKA” dhe thot se vetem aty e gjen Kenaqsin e Jetes se tij, Pas shum Kohes ku Vallzimi e percolli, Shoqerija tij e Binden qe ka edhe Zerin e dallueshem dhe Jashtzakonisht te Prekshem, kshtu qe ai shum shpejt Filloj te miret me tekste perndryshe Reptura RAP & MC’ing, Momentalisht ai Bashkpunon me TBM Records ku e Perkrahen Plotesisht per ta Realizuar Albumin e ti te 1-par, ku dot Titullohet ( PREKU ME REALITET ).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: