Albanian Videos

Sef Duraj mbi trupin tim

Posted on: June 24, 2008

Artist: Sef Duraj

Song: Mbi trupin timLyric From another song
Kam Gabu

E pamundur po me duket ndarja sot.
Smund te flas dhe syt e mi skan me lot. Nje pas nje mu sheren lotet ne ketë natë. Qe te harroj po me duhet koh e gjat. S’mund ti harroj buzet tua pak nga pak, pak nga pak.

E pranoj se kam gabuar, t’lutem m’fal. Gjdo njeri gabon kur ka nje hallë. Un mundova qe te them ty halin tim, por e pash se asnje herë s’kishe durim.

Mos me thuaj se me mua me nuk je, kujtoj pak ata premtime qe mi dhë. Po te them se asgje tjeter ska rendsi. Zemren time pergjithmun do te m’besesh ti.

E pamundur po me duket ndarja sot.

Smund te flas dhe syt e mi skan me lot. Nje pas nje mu sheren lotet ne ketë natë. Qe te harroj po me duhet koh e gjat. S’mund ti harroj buzet tua pak nga pak, pak nga pak.

E pranoj se kam gabuar, t’lutem m’fal. Gjdo njeri gabon kur ka nje hallë. Un mundova qe te them ty halin tim, por e pash se asnje herë s’kishe durim.

Mos me thuaj se me mua me nuk je, kujtoj pak ata premtime qe mi dhë. Po te them se asgje tjeter ska rendsi. Zemren time pergjithmun do te m’besesh ti.

Advertisements

1 Response to "Sef Duraj mbi trupin tim"

labinot mulaj nga strellci i eperm komunje e deqanit tel +377-44-592-459 ju pershendedt labi te gjithve posaqerisht femrat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: