Albanian Videos

Elvana Gjata Vetes

Posted on: June 23, 2008

Lyric: Elvana Gjata Vetes

Ditet vetem pa fjale netet pa gjum ti fal m’ thoje zemer te kam per ty njesoj jam
Vetem nje fjale do te them dhe te zhdukem ngadale te jem me ty ti e di se ne shpirt ty te mbaj

o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale do ishte me mire te me thuash nje here me fal

o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale do ishte me mire te me thuash nje here me fal Ditet vetem pa fjale netet pa gjum ti fal m’ thoje zemer te kam per ty njesoj jam

Vetem nje fjale do te them dhe te zhdukem ngadale te jem me ty ti e di se ne shpirt ty te mbaj

o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale do ishte me mire te me thuash nje here me fal

E shikon sa prane buzes tende jam mos me ler te pres me gjate puthme per te fundit nate

Vetem nje fjale do te them dhe te zhdukem ngadale te jem me ty ti e di se ne shpirt ty te mbaj

o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale do ishte me mire te me thuash nje here me fal

o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale do ishte me mire te me thuash nje here me fal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: