Albanian Videos

Ciljeta & Ingrit Gjoni – Puci Puci

Posted on: June 23, 2008

Artist: Ciljeta feat Ingrit Gjoni

Song: Puchi Puchi

Ingrid Gjoni)
Aroma e saj mbi trupin tend
une ta ndjej cdo cast
cdo cast ti zemer me genjen
nese ajo te tradheton
eshte stili i saj
kjo me pelqen

(Ciljeta)
ti shpirti i vogen harron
nuk e pushon
puthjen kerkon
eshte e veshtire te jesh i tille
si don zhuan
zemer nuk ben
jo nuk ben baby…

Ref:
(Ciljeta & Ingrid Gjoni)
hej ti puchi puchi me mua
jo s’ka puchi puchi te dua
nese nuk ndjen
ke ndjen ti me praaaane(2x)

(Ingrid Gjoni)
Aroma e saj mbi trupin tend
une ta ndjej cdo cast
cdo cast ti zemer me genjen

(Ciljeta)
eshte e veshtire te jesh i tille
si don zhuan
zemer nuk ben
jo nuk ben baby…

Ref:
(Ciljeta & Ingrid Gjoni)
hej ti puchi puchi me mua
jo s’ka puchi puchi te dua
nese nuk ndjen
ke ndjen ti me praaaane(2x)

(Komentatori)
E… te nderuar miq!
Me ne … qendroni
per te pare nje ndeshje te rralle,
te pazakonte
midis dy mikesha,
e tashme dy rivalesh,
dy kundershtareve
per te mbrojtur nje dashuri.
Kush do te jete?
E pra para jush ftojme ne ring
Ciljeta Xhilhaga si pantere
dhe Ingrid Gjonin si …
Cfare do te ndodhe midis tyre?
Do ta shikoni pas 90 sekondash….

Ref:
(Ciljeta & Ingrid Gjoni)
hej ti puchi puçi me mua
jo s’ka puchi puçi te dua
nese nuk ndjen
ke ndjen ti me praaaane

hej ti puchi puci me mua
jo s’ka puchi puci te dua
nese nuk ndjen
ke ndjen ti me praaaane

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: