Albanian Videos

Me Fajson Qe spata FËMIJE – Motrat Mustafa

Posted on: June 17, 2008

Artist: Motrat Mustafa
Song: Me Fajson Qe spata FËMIJE

A do t’ven dhe nje her pranvera a do t’qelin lulet perseri qaj me lot nan tu i palu kuferat se prej neser nuse sjam n’ket shpi
Kujt ja fala nan dhjet vjet martese kujt ja fala lulen e rinis po me qesin nan ne udh pa shpres me fajsojn oj nan qe spata femij
po shkoj ne manastir do te digjem ne erresir sikur zjarri ne kandila
shkoj ne manastir do te digjem ne erresir se ne shpirt mi kan vu grilat
dhe qaj me zemer te pervluar paskam dasht oj nan njeriun e gabuar
dhe qaj me zemer te perveluar paskam dasht oj nan njeriun e gabuar
Une e di se prap do t’vjen pranvera do te qelin lulet perseri po per mua fushat jan me therra jeta ime eshte ky manastir
Kur t’pendohesh pse me le te mjer mos pyet zotin ku me na taku te lajthia ku t’pash t’paren her dheu i zi o mu me ka mbulu
Po shkoj ne manastir do te digjem ne erresir sikur zjarri ne kandila shkoj ne manastir do te digjem ne erresir se ne shpirt mi kan vu grilat
Dhe qaj me zemer te perveluar paskam dasht oj nan njeriun e gabuar
dhe qaj me zemer te perveluar paskam dasht oj nan njeriun e gabuar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: