Albanian Videos

Ermal Fejzullahu – Ku i kam shoket 2008

Posted on: January 2, 2008

Advertisements

2 Responses to "Ermal Fejzullahu – Ku i kam shoket 2008"

je ma i miriiiiiiiiii:P

Tung Ermal pardon te qoft vetem ndjeke rrugen e babait tend se me te vertet ja vlen jeni yll fare dhe suksese te metutjeshme ne karrieren tuaj te fala keni nga HANA PR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: