Albanian Videos

Ermal Fejzullahu – E Shkuar E Harruar (Dj-Albastar) RmiX

Posted on: August 19, 2007

Advertisements

1 Response to "Ermal Fejzullahu – E Shkuar E Harruar (Dj-Albastar) RmiX"

jam nje vajz italiane nga firenze dhe ermali me pelcen shummmm….shkruar e harruar eshte shum e bukur per crisht!! ermal te dashuroj nga barby shqipe me zjarr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: