Albanian Videos

Meda Mehedin Pergjeqaj – Maturant

Posted on: June 17, 2007

Meda ne koncertin “Me Ramushin” para Bibliotekes kombtare dhe universitare te kosoves ne prishtine me daten 14. Qershor 2007
Ramush Haradianj

Advertisements

2 Responses to "Meda Mehedin Pergjeqaj – Maturant"

te lumte meda e paske kalle ne Prishtine, si gjdo here si ja ke zakon ti, bilbili i Dukagjinit. Vetem vazhdo keshtu edhe me tutje

bravo meda meda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: