Albanian Videos

Ilir Shaqiri – Erdhi Dita E Pavarsise

Posted on: June 12, 2007

Artist: Ilir Shaqiri

Song: Erdhi dita e Pavarsise

Anembane ushton Jehona Diell i ri
mbi trojet tona rrezet arta mbi fushat kan ra
mblodha sot ne mbreterin time neper shekuj ligjerime
gur mbi gur sot u ben kala

Ref :

Ooo Sot ka fest Kosova gzimi i madh ne zemrat tona
Ooo Sot ka fest Kosova brohorasin malet tona qe ky dielli
Ilirise mbi fushat e arberise erdhi dita e pavarsise trojet t’lashta
t’Dardanise

Ref:

Ooo Sot ka fest Kosova gzimi i madh ne zemrat tona
Ooo Sot ka fest Kosova brohorasin malet tona qe ky dielli
Ilirise mbi fushat e arberise erdhi dita e pavarsise trojet t’lashta
t’Dardanise

Jem lule kuqet e Kosoves jem blerimi i veteTokes
Rrim mbi gjoksin qe ran per liri
Jem lule kuqet e Kosoves jem blerimi i veteTokes
Tymi vjen stolisur me lavdi

Ref :

Ooo Sot ka fest Kosova gzimi i madh ne zemrat tona
Ooo Sot ka fest Kosova brohorasin malet tona qe ky dielli
Ilirise mbi fushat e arberise erdhi dita e pavarsise trojet t’lashta
t’Dardanise

Erdhi dita e pavarsise

ooo toke e mbjellur me plumba dhe I ndezur per shtate trimeri
toke e mbjellur me burra shekuj dhe te rene per liri
zgjohuni o deshmor gzoni e gzoni bashk me ne
Sot atdheu I lashte i shqipeve feston Diten e re

ooo toke e mbjellur me plumba dhe I ndezur per shtate trimeri
ooo tok e mbjellur me burra shekuj dhe te rene per liri

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: